Save the date! 31e MKL Lezing 2024

Op vrijdag 8 november 2024 van 13-17 uur vindt de jaarlijkse Wetenschapscarrousel van de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen plaats.

De 31e Mebius Kramer Lezing wordt verzorgd door Prof. dr. Marcel Bouvy, over het thema: “Samen werken aan het terugdringen van de opiaten epidemie”.

Medio september volgt meer informatie, inclusief de mogelijkheid om aan te melden.

En de winnaars van 2023 zijn …

Op 13 december 2023 was de prijsuitreiking van de Stichting Johanna Diepeveen-Speekenbrink. De prijzen werden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Rho Chi at Large minisymposium.

Daphne Bloemberg won de Johanna Diepeveen-Speekenbrink Wetenschapsprijs 2023 met haar artikel Impact of family visit restrictions due to COVID-19 policy on patient outcomes: A cohort study.

Bart Müskens won de Jeltje de Bos Kemper Best Practice Award 2023 voor zijn project: Voorlichten is (soms) beter dan genezen. Een praktijk- en ontwerpgericht onderzoek ter optimalisatie van voorlichting over niet-
inflammatoire gewrichtsklachten aan patiënten met inflammatory bowel disease (IBD).

Op 13 december zal de uitreiking zijn van de JDS en de JdBK prijzen!

Tijdens het Minisymposium van Rho Chi op 13 december a.s. zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden van de Johanna Diepeveen-Speekenbrink Wetenschapsprijs en de Jeltje de Bosch Kemper Beste Practice Awards.

De winnaars zullen dan ook een korte presentatie houden over hun afstudeerproject .

U kunt zich voor dit gratis minisymposium aanmelden via secretariaat@rhochi.eu vóór 8 december 2022.

 

Om het programma te downloaden, klik hier.

30e Mebius Kramer Lezing bij de Wetenschapscaroussel 2023!

Op vrijdag 3 november 2023 vindt de Wetenschapscarrousel van Klinische Gezondheidswetenschappen van het UMC Utrecht weer plaats.

Tijdens deze Wetenschapscarousel wordt de 30e Mebius Kramer Lezing gegeven door  Prof. dr. Astrid Janssens over ‘Een nieuw paradigma voor de gezondheidszorg: kennisontwikkeling met en voor patiënten’.

Het programma van de middag en de mogelijkheid om je in te schrijven tref je hier aan.

Deadline indienen manuscripten 21 september!

Graag willen wij verpleegkundigen die de studie Verplegingswetenschap of de studie Master of Advanced Nursing Practice in Utrecht hebben afgerond in 2021, 2022 of 2023, uitnodigen om hun manuscript voor de JDS-Wetenschapsprijs 2023 of de JdBK-Best Practice Award 2023 in te zenden.

De deadline voor inzending is verlengd tot 21 september 2023.

De winnaar ontvangt een bedrag van € 1.000,–!

Save the date! 30e MKL Lezing 2023

Vrijdag 3 november 2023 van 13-17 uur vindt de jaarlijkse Wetenschapscarrousel plaats van de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen.

De 30e Mebius Kramer Lezing wordt verzorgd door Prof. dr. Astrid Janssens, Professor Patiënten en Publieke Participatie.

 

Medio september volgt meer informatie, inclusief de mogelijkheid om aan te melden.