Deadline indienen manuscripten 31 mei!

Graag willen wij afgestudeerden die de studie Verplegingswetenschap of Master of Advanced Nursing Practice in Utrecht hebben afgerond in 2017 of 2018, uitnodigen om hun manuscript voor de JDS-Wetenschapsprijs 2019 of de JdBK-Best Practice Award 2019 in te zenden vóór 31 mei 2019. De winnaar ontvangt een bedrag van € 1.000,–!

De prijswinnaars van 2018 zijn ….

Linda Akkermans-Smithuis heeft de JDS Wetenschapsprijs 2018 gewonnen met haar onderzoek Self-injurious behaviour in patients with anorexia nervosa.

Ginette Hesselmans heeft de JdBK Best Practice Award 2018 gewonnen met haar afstudeerproject Communicatie over het naderend levenseinde.

Allebei van harte gefeliciteerd!

vlnr. Linda Akkermans-Smithuis, Johanna Diepeveen-Speekenbrink, Ginette Hesselmans

Uitnodiging voor de Wetenschapscarrousel 2018

Op vrijdag 5 oktober 2018 vindt vanaf 12.45u de 6e Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen plaats. Een evenement georganiseerd door de opleiding in samenwerking met de studie- en alumnivereningen, de Stichting Johanna Diepeveen-Speekenbrink en Rho Chi Chapter-at-large.

De Wetenschapscarrousel bestaat ook dit jaar uit een gevarieerd programma bestaande uit o.a. uitreikingen van de Communicatorprijs, Johanna Diepenveen Speekenbrink Prijs, Jeltje de Bosch Kemper Award, PhySTA award en de 26e Mebius Kramer Lezing door prof. dr. Lisette Schoonhoven met de titel ‘Kwaliteit en veiligheid van essentiële zorg: Een gezamenlijke opdracht’. Daarnaast biedt de Wetenschapscarrousel studenten en net afgestudeerde alumni Klinische Gezondheidswetenschappen een podium om hun literatuur–  of afstudeeronderzoek te presenteren via een posterpresentatie. Het volledige programma van de middag vindt u hier: Wetenschapscarrousel 2018 – Uitnodiging en programma

Save the date! Wetenschapscarrousel op 5 oktober 2018

 

Op 5 oktober 2018 vindt de 6e Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen plaats met een gevarieerd programma bestaande uit o.a. uitreikingen van de Communicatorprijs, Johanna Diepeveen-Speekenbrink Prijs, Jeltje de Bosch Kemper Award, PhySTA award en de 26e Mebius Kramer Lezing. Daarnaast biedt deze carrousel studenten en net afgestudeerde alumni  Klinische Gezondheidswetenschappen een podium om hun literatuur–  of afstudeeronderzoek te presenteren.

Meer details en informatie volgen in september, zet de datum alvast in uw agenda!

 

Uitnodiging voor de Wetenschapscarrousel op 22 september 2017

Op 22 september 2017 vindt vanaf 12.45u de 5e Wetenschapscarrousel Klinische Gezondheidswetenschappen plaats. Een evenement georganiseerd door de opleiding in samenwerking met de studie- en alumnivereningen.

De Wetenschapscarrousel bestaat ook dit jaar uit een gevarieerd programma bestaande uit o.a. uitreikingen van de Communicatorprijs, Johanna Diepenveen Speekenbrink Prijs, Jeltje de Bosch-Kemper Award, PhySTA award en de 25e Mebius Kramer Lezing door prof. Susan Michie met de titel ‘Changing behaviour: Tools for thought and practice’. Daarnaast biedt de Wetenschapscarrousel studenten en net afgestudeerde alumni  Klinische Gezondheidswetenschappen een podium om hun literatuur–  of afstudeeronderzoek te presenteren via een posterpresentatie. Klik Wetenschapscarrousel_2017 _ Uitnodiging en aanvullende info hier voor het volledige programma van de middag.

Bekijk hier (https://students.uu.nl/gnk/wetenschapscarrousel2017) alvast de kansmakers op de Communicatorprijs 2017 en de onderwerpen van de posterpresentaties. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij een posterwalk.

Save-the-date

Namens de studie-/alumniverenigingen en de opleiding Klinische Gezondheidswetenschappen nodigen we u van harte uit voor de Wetenschapscarrousel op 22 september 2017.

De wetenschapscarrousel bestaat ook dit jaar weer uit een gevarieerd programma bestaande uit o.a. uitreiking van de Communicatorprijs, Johanna Diepenveen Speekenbrink Prijs, Jeltje de Bosch-Kemper Award, PhySTA award, een lezing van Logopediewetenschap en de 25e Mebius Kramer Lezing. Daarnaast biedt deze carrousel studenten en net afgestudeerde alumni Klinische Gezondheidswetenschappen een podium om hun literatuur–  of afstudeeronderzoek te presenteren.

 

Save-the-date