Save the date!

Op 4 november 2022 is de 29ste wetenschapscarroussel van Klinische Gezondheidswetenschappen. En het belooft weer een hele mooie te worden! De Mebius Kramer lezing zal verzorgd worden door Prof. dr. Marieke J. Schuurmans met als thema Passende Zorg.

 

En de winnaars van 2021 zijn ….

Op 20 december 2021 was de prijsuitreiking van de Stichting Johanna Diepeveen-Speekenbrink. De prijzen werden in verband met de corona richtlijnen digitaal uitgereikt. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Rho Chi symposium. 

Tjitske Holtrop won de Johanna Diepeveen-Speekenbrink Wetenschapsprijs 2021 voor haar artikel ‘Early-stage feasibility of an mHealth intervention to enhance exacerbation-related self-management in patients with Chronic Obstructive Pulmonary Disease (Copilot): a multi-methods approach’

Dolf Hollands won de Jeltje de Bos Kemper Best Practice Award 2021 met zijn project ‘(Over)Leven met een label. Ontwerpgericht onderzoek naar een effectieve methode om de aanpak van zelfstigma bij patiënten met schizofrenie in de behandeling van de lokale Basis-GGZ mee te nemen’

De samenvatting van hun inzendingen kunt u vinden onder PRIJZEN

En de prijswinnaars 2020 zijn …

Op 3 december 2020 was de prijsuitreiking van de Stichting Johanna Diepeveen-Speekenbrink. De prijzen werden in verband met de corona richtlijnen digitaal uitgereikt. Dit gebeurde tijdens het jaarlijkse Rho Chi symposium. 

Laura Beunen-Verbeek won de Johanna Diepeveen-Speekenbrink Wetenschapsprijs 2020 voor haar artikel Families’ Experiences with End-of-Life Care in Nursing Homes and Associations with Dying Peacefully with Dementia.

Olga Hoekstra won de Jeltje de Bos Kemper Best Practice Award 2020 met haar project Beter screenen op Obstructief Slaapapneu bij Atriumfibrilleren.

Uitnodiging om uw manuscripten in te dienen voor 2021

Graag willen wij verpleegkundigen die de studie Verplegingswetenschap of de studie Master of Advanced Nursing Practice in Utrecht hebben afgerond in 2019 of 2020, uitnodigen om hun manuscript voor de JDS-Wetenschapsprijs 2021 of de JdBK-Best Practice Award 2021 in te zenden. De deadline voor inzending is 1 juni 2021. De winnaar ontvangt een bedrag van € 1.000,–!

De uitnodigingsbrieven vindt u onder Prijzen.

Deadline indienen manuscripten 15 juni!

Graag willen wij verpleegkundigen die de studie Verplegingswetenschap of de studie Master of Advanced Nursing Practice in Utrecht hebben afgerond in 2018 of 2019, uitnodigen om hun manuscript voor de JDS-Wetenschapsprijs 2020 of de JdBK-Best Practice Award 2020 in te zenden. De deadline voor inzending is verlengd tot 15 juni 2020. De winnaar ontvangt een bedrag van € 1.000,–!